FANDOM


* Pozdravljam sve igrače naše Republike Bosne i Hercegovine * 

  • Želim da naglasim da sam bio aktvini urednik lista " Bosanski otpor " u kojem sam prije otprilike dvije godine komentarisao tadašnju vladu , njen rad , kao i svakodnevne bitke i dešavanja u našoj Zemlji.

Ono što sam primijetio nakon mog povratka je to da su mnogi igrači odustali od igre i da nas je ostalo veoma malo.Želim svojim doprinosom da oživim našu državu i naše igrače s jednim velikim apelom na sve preostale igrače na igrici.Želim da skrenem pažnju na sve da krenu pozivati igrače tj. gradjane koji su igrali i prije kao i novajlije kako bi zajedno pokrenuli naše društvo i ponovo postali velika sila na balkanu kao i u Evropi. 

Republika Bosna i Hercegovina
             * Želim i da naglasim da smo bili strah i trepet drugim državama * * Bili smo prva ekonomska sila u Evropi * * Imali smo najviše gradjana *  * Nama u prilog ide i to da imamo mnogo prijatelja s kojim bi mogli sklopiti savez i krenuti ka boljoj budućnosti *  * Još jednom poručujem svima da počnu raditi na oživljavanju našeg društva i države ! *  * ŽIVJELA REBULIKA BOSNA I HERCEGOVINA *  
Large
                                                                                                *Urednik : Bosanski Tenk 

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.